Livrare oriunde in tara
Echipa noastra
Echipa noastra formata din
ingineri specializati

Va sta la dispozitie!

Echipa Rezervoare speciale
Orice produs la comanda
Provocarea e pasiunea noastra

Produse fibra la comanda Produse fibra pe comanda
Conecteaza-te cu noi
Solutii fose

PARTENERI:
ROM FRACHT

DEBLOCANT REACTIVANT BIOLOGIC PENTRU FOSE SUPRAINCARCATE

Suprima vidanjarea mecanica. Acest produs regularizeaza functionarea fosei, absoarbe grasimile si elimina mirosurile.

deblocant- reactivant solutii fose
Pret: 1KG 99.19 lei
Pret: 1KG 79.99 lei

CUMPAR PRODUS

Cum functioneaza fosa septica ecologica?

Descriere principiu de functionare fose septice

Fosele septice sunt recipiente bi sau tricompartimentate in care se colecteaza apele menajere produse in gospodarii. Acestea retin materia grosiera si in suspensie din apa menajera si elimina apa epurata mecanic in linia de drenaj unde se efectueaza epurarea biologica.

principiu de functionare fose septice *fosa bicamerala; in cazul fosei tricamerale, limpezirea se efectueaza de 2 ori, aceasta avand 2 camere de limpezire.

Apa menajera este rezultatul folosirii apei potabile (in foarte putine cazuri si a apei pluviale) pentru activitatile casnice. Apele provenite de la bucatarie, dus, toaleta, contin materii solide in suspensie, de natura minerala si organica, in special compusi ai azotului si fosforului.

Aceasta apa intra in primul compartiment al fosei septice. Aici au loc procesele de decantare a materiei solide (prin gravitatie rezultând un strat de namol pe fundul bazinului) si de separare a grasimilor prin flotatie (fiind mai usoare decat apa, acestea se ridica la suprafata formând un strat de spuma).

Tot in primul compartiment are loc si procesul de fermentatie anaeroba a namolului sedimentat (prin mineralizare, acesta isi reduce considerabil volumul) precum si procesul de degradare anaeroba a substantei organice cu ajutorul bacteriilor prezente in apa uzata.

Din prima camera, apa (decantata primar) trece prin decantorul Imhoff.
Datorita pozitionarii acestuia si datorita sistemului Imhoff de trecere a apei se realizeaza o a doua decantare a apei, având ca rezultat o sedimentare cât mai eficienta a materiei solide.

Apa deja decantata primar trece in camera de limpezire unde lasa si cele mai fine particule de materiale in suspensie. De aici este eliminata in drenaj, unde au loc procesele de descompunere aeroba a substantelor organice cu ajutorul bacteriilor ce se formeaza pe linia de drenaj.

Promo
Oferte Speciale Fose Fosa septica 2000 litri Fosa septica IMHOFF
2000L

1630 RON

Fosa septica 3000 litri Fosa septica IMHOFF
3000L

2440 RON

Fosa septica 4000 litri Fosa septica IMHOFF
4000L

3260 RON
Preturile afisate sunt
PRETURI FINALE
In anumite zone, livrarea este gratuita
Schite
Sistem pompare fosa Schita fosa septica Montaj fosa septica
Alte servicii RS
Sudura TIG ARGON

Sudura argon